Waiting Mode is On

Mm, D..

Don’t know why belakangan ini gua ngerasa sedang menunggu sesuatu.

Don’t know exactly what I’ve been waiting for.

Emang sih ada yang sedang gua harapkan terjadi but somehow deep down in my heart, I can feel bukan hal itu yang sedang gua nantikan.

And I had this feeling again.

The feeling like I’m missing something.

Tapi gua juga ngga tau apa yang hilang dalam hati or hidup gua.

It’s weird.

And I don’t like this kind of feeling(s).

Kalau gua tau apa yang sedang gua nantikan, itu lebih enak toh?

Kalau gua tau gua sedang berasa kehilangan apa, gua bisa mulai mencarinya khan?

But I really have no idea!

Jadii..

Apa yang harus gua cari dan ke mana gua harus mulai mencarinya?

Actuallyy..

I’ve had these kind of feelings before.

Tapi since I didn’t pay too much attention on it, gua ngga tau juga kenapa rasa itu akhirnya menghilang.

Yang gua inget, ketika gua merasakannya, I’m wondering the same thing like what I’m feeling right now.

Hmm..

Dear Indah, who’s hiding somewhere deep down there.

Is there something you want to tell me?

If so, please let me know what you want to say.

And please deliver your message clear and loud so I could hear you perfectly and don’t get misunderstanding.

Have I missed the signs again?

Or you’d like to tell me that the sign is approaching my way so I’d better stay alert?

Atau, apa?

Please let me know.

Don’t leave me all alone in the middle of these fogs.

Dear my heart, what is it you want to tell me?

What have I been missing?

What should I be waiting for?

What’s coming ahead of me?

Please, jangan berlalu tanpa terlebih dahulu memberitahu gua jawabannya.

I don’t want to have these kind of feelings all over again.

Please..

Let me know the answers..

-Indah-

Advertisements

1 Comment »

  1. I knooow ! (sambil ngacung tujuk jari kayak Hermione)

    LU nungguin petsos bagi2 hadiah terus hehehhe

    peace Ndah 😉
    hope u’ll get the signs

    *hugs

    ~.*.~

    @ Ekaa : Salah, Neng, gua nungguin dapat hadiahnya, percuma mereka bagi2 hadiah terus kalo gua ngga dapat, wakakakakak :p

    Makasih yaa.. sayangnyaa.. perasaan itu udah kembali berlalu tanpa sempat gua analisa lebih lanjut, hehehe 🙂


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: